BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur Janine Klein

Stem op de Waterlandse ondernemer van 2018

Ook dit jaar zal de Waterlandse Ondernemersprijs worden uitgereikt aan een ondernemer of onderneming die gevestigd is in Gemeente Waterland en die in het jaar 2018 een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan Waterland in zijn algemeenheid. Daarbij kunnen zaken als promotie, opleiding, werkgelegenheid, betrokkenheid, innovatie of andere bijzondere bijdragen een rol spelen. Er kan t/m 16 december gestemd worden via ondernemendwaterland.nl/stem. Op de kerstmarkt, op zondag 9 december, verzamelen de drie genomineerden extra stemmen bij de speciale ‘Waterlandse Ondernemersprijs 2018’ kraam op de Middendam!

Initiatief
De organisatie van de Waterlandse Ondernemersprijs is een samenwerking tussen Ondernemend Waterland (OW) en Gemeente Waterland. Juryleden zijn: Bas ten Have (portefeuillehouder EZ, wethouder Gemeente Waterland), Raymond Weijgertse (directeur Bernard Nieuwentijt College), Bas van Baarsen (voorzitter OW), Janine Klein (lid OW en uitgever van dit magazine) en Willem Slot (Van Geemen GWW en winnaar Ondernemersprijs 2017), met secretariële ondersteuning van Peter Kock (secretaris OW).

Jurybezoeken
Op 11 en 12 december brengt de jury een bezoek aan de genomineerden om nader kennis te maken en een juist oordeel te kunnen vormen. Aan de hand van de stemming door de inwoners en de beantwoording van een aantal verdere criteria zal de jury haar uiteindelijke keuze voor de ‘Waterlandse Ondernemer 2018’ maken.

Bekendmaking
Deze winnaar van de Waterlandse Ondernemersprijs 2018 wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de ondernemersvereniging op vrijdag 4 januari, bekendgemaakt. Alle leden van Ondernemend Waterland en hun partners zijn van harte uitgenodigd om de nieuwjaarsreceptie bij te wonen. Deze nieuwjaarsborrel heeft een andere opzet dan voorgaande jaren: de avond start om 19.30 uur bij Sail & Surf aan het Galgeriet en duurt tot 22.00 uur.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden