BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur Janine Klein icon-auteur AANGELEVERD

Terugblik ALV 19 april

Op woensdag 19 april vond de Algemene Leden Vergadering plaats in Eetcafé De Ouwe Blauwe aan het Galgeriet in Monnickendam. Ook dit keer kon de vergadering weer rekenen op een groot aantal geïnteresseerden. Rond de 85 personen waren aanwezig.

Tijdens de vergadering werd door het bestuur gemeld dat de evenementen die door de OVW georganiseerd worden vanaf heden worden ondergebracht in een stichting. Deze stichting onder de naam ‘Waterlandse Ondernemers Evenementen Stichting’ (WOEST) zorgt ervoor dat de risico’s en gelden van de evenementen niet vermengd worden met die van de vereniging.

Daarnaast werd stilgestaan bij de lustrumviering van de OVW. Deze is dit voorjaar afgelast, maar hoogstwaarschijnlijk zal er in het najaar alsnog iets samen gedaan worden met Stichting Promotie Waterland, die in dezelfde periode is opgericht. Ook zal er in november door de OVW, samen met de overkoepelende VoWa ondernemersvereniging (Vereniging Ondernemend Waterland, red.) een congres worden georganiseerd met daarin onder andere aandacht voor de metropoolregio Amsterdam en de aansluiting bij activiteiten in Noord-Holland. Voor dit congres worden betrokken gemeenten, ondernemersverenigingen en hun leden uitgenodigd.

Een ander agendapunt was de Participatiewet. Hierover is gesproken met Laura Kemper van Gemeente Waterland. Onderwerp van gesprek was onder andere het opzetten van een leerbedrijf in Waterland. Tot slot werden de formaliteiten afgerond. De verklaring van de kascommissie, alsmede de vaststelling van de jaarrekening passeerden de revue. Aan het bestuur/penningmeester werd wederom decharge verleend.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden