BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen

Vervolgcampagne: ‘Wij hebben jou nog steeds nodig’

Ondanks de versoepelde maatregelen hebben veel ondernemers in verschillende sectoren het nog steeds zwaar. De toegestane bezoeken in de horeca en culturele sector zijn gelimiteerd en de anderhalve meter afstand zorgt voor veel beperkingen op allerlei gebieden.

De reisbranche ligt nog steeds op zijn gat en mede doordat mensen thuis werken lijkt die nieuwe zomergarderobe ineens minder belangrijk. Grote uitgaven worden uitgesteld en ga zo maar door. ‘Wij hebben jou nog steeds nodig’ is het vervolg van de campagne ‘Laat de economie niet tot stilstand komen’. Want we zijn er nog niet! De economie heeft een domino-effect en daarom is het noodzakelijk dat we de ondernemers massaal blijven steunen. Maar ook ondernemers moeten vooral doorgaan: blijf je bedrijf ontwikkelen en bedenk initiatieven om deze crisis het hoofd te bieden. Of je nu consument bent of ondernemer, zorg dat de economie blijft draaien! De komende periode zal Stichting Purmerend 2000 plus doorgaan met de campagne en zorgen dat deze oproep zoveel mogelijk zichtbaar is. Meer informatie vind je op laatdeeconomieniettotstilstandkomen.nl.

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden