BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur Christy Rijser

Voorzitterswissel VOWA

Bij de Vereniging Ondernemend Waterland (VOWA), de koepel van de Ondernemersverenigingen in de regio Waterland, vindt per 1 januari 2021 een voorzitterswissel plaats. Na een periode van een kleine tien jaar neemt Piet Hein Debets afscheid van VOWA en wordt zijn plaats ingenomen door Thierry van der Weide.

Thierry van der Weide is in ondernemerskringen voor velen niet onbekend. Als de organisator/stimulator van Purmerend Werkt en later Waterland Werkt, maar bijvoorbeeld ook Gastvrij Waterland, hebben velen al met hem kennis gemaakt. Ook zijn inzet voor het project O3 (waarin overheid, onderwijs en ondernemers samen aan vraagstukken werken) maakt dat zijn netwerk in de regio Waterland omvangrijk genoemd kan worden.

Debets kijkt met een zekere tevredenheid terug op zijn afgelopen periode: ‘Ik heb me ingezet voor de verbetering van het toerisme, voor de bereikbaarheid van de regio en voor de arbeidsmarkt. We hebben daar mooie successen in bereikt, zoals de verbetering van de N235 (Jaagweg), de N244 en de voorgenomen onderdoorgang bij Broek in Waterland (N247). Maar bijvoorbeeld ook de bezoeken die techniekdocenten maandelijks aan ondernemers brengen om met hen over het vak te praten.

Van der Weide zal met hetzelfde enthousiasme voor VOWA aan de slag gaan. ‘Piet Hein heeft veel voor elkaar gekregen. Ik ga graag, samen met de ondernemersverenigingen en hun leden, voort op de ingeslagen weg.’

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden