BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen

Wijnroute 2017

Het is weer bijna tijd voor de Wijnroute in Monnickendam. In oktober, de wijnmaand bij uitstek, opent de ondernemende binnenstad van Monnickendam haar deuren voor een gezellig evenement. De wijnroute vindt plaats op zaterdag 14 oktober van 19.00 tot 21.30 uur.

Door vooraf een glas à €12,50 als entreebewijs te bemachtigen, krijgen 1.000 mensen de kans om bij meer dan 30 ondernemers in de historische binnenstad, meer dan 60 verschillende (bubbel)wijnen te proeven. Op deze manier komt de ondernemer op een leuke manier in contact met de consument en is het de afgelopen jaren een ontspannen avond gebleken voor zowel de klant als winkelier.

De wijnen worden wederom verzorgd door Wijnhuis Monnickendam. Eigenaar Arjan Klein zorgt ervoor dat er voor elke wijn een beschrijving is toegevoegd aan de routebeschrijving en doet hierop tevens een aantal mooie aanbiedingen. Het cluster Detailhandel van de OVW kijkt uit naar alweer de 7de editie van dit sprankelende evenement!

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden