BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen

Wijnroute Monnickendam

Op zaterdag 8 oktober vind in Monnickendam weer de jaarlijkse Wijnroute plaats van 19:00 – 21:30 uur. De Wijnroute is een initiatief van Ondernemend Waterland en de wijnen worden dit jaar verzorgd door Zuid Delicatessen. In totaal doen er 25 ondernemers mee in de binnenstad van Monnickendam. Op elke locatie zijn twee wijnen te proeven, in het speciaal voor deze editie vervaardigde wijnglas van 2022 dat als toegangsbewijs geldt. Welke wijnen dat zijn kunnen deelnemers terugvinden op het formulier dat zij ontvingen bij de aankoop van de wijnglazen. Uiteraard zijn deze wijnen naderhand ook te koop bij Zuid Delicatessen in het Zuideinde.

De deelnemers van dit jaar zijn, naast Zuid Delicatessen zelf, Wilawan Massage en Wellness, Waterland Events in het Weeshuis, Wassalon Stomerij Aqua Clean, Van Verre Reizen, Suit Inc., Style Fashion & Living, Studio Haircare, Stadskapper, Sako Juwelier, Remco’s Mode, Pianohandel Stemco, Loungeklipper, Liefde Keer 3, Jachthaven Waterland, IJssalon Dolce e Gelati, Fitstudio Waterland, Faunaland Beesje, Carabas Goudsmeden, Bril & Lens, Bo Haarmode, Bloematelier Roos, Bierderij Waterland, Banketbakkerij Mastenbroek en tot slot zeilklipper De Vriendschap (vanaf 20:00 uur).

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden