BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
verenigingen
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Christy Rijser

Winnaars in Zeevang

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van ZO!, op vrijdag 12 januari, werd de Ondernemersprijs 2017 uitgereikt aan Snackbar Café Seevanck. Verderop in dit magazine vind je een uitgebreid interview met deze winnaar. Maar er waren meer winnaars deze avond!

Voor het eerst werd dit jaar de Oeuvreprijs uitgereikt. Een prijs die in het leven is geroepen voor bedrijven die een grote naamsbekendheid hebben opgebouwd in Zeevang. De onderneming wordt voorgedragen door de afzonderlijke bestuursleden en vervolgens door het volledige bestuur gekozen. Dit jaar kwam Garage Kochheim als winnaar uit de bus. Het bedrijf is al sinds 1822 actief in Zeevang en van smederij uitgegroeid tot autogarage. Inmiddels zijn Denny en Michel Kochheim de zesde generatie van de familie in het bedrijf. De entree van Oosthuizen zal er, door projectontwikkeling op het terrein van de garage, heel anders uit gaan zien in de toekomst. Het bestuur van Zeevang Ondernemers bedankt Garage Kochheim voor het ter beschikking stellen van de kerstboomplaats en alle ondersteunende werkzaamheden hiervoor in de afgelopen jaren.

Ook werd dit jaar weer de Pluim uitgereikt. Hiervoor konden de leden van ZO! kandidaten voordragen. Op basis van de inzendingen en motivaties werd de Pluim uitgereikt aan Danny en Boy van RSR Reizen. Tien jaar geleden is het bedrijf in Zeevang opgericht en sindsdien worden busreizen door heel Europa verzorgd door de broers. Ook is het bedrijf gespecialiseerd in rolstoelvervoer. Het familiebedrijf heeft afgelopen jaar een nieuw bedrijfspand laten bouwen op bedrijventerrein Baanstee Noord in Purmerend en heeft daarnaast geïnvesteerd in een nieuwe dubbeldekker. Ook dit jaar staat een vernieuwing op de agenda, waarmee het bedrijf gestaag groeit en de goede kwaliteit van de reizen gewaarborgd is. Het bedrijf is door de gemaakte stappen in het afgelopen jaar klaar voor de toekomst. Daarom deze Pluim voor RSR Reizen!

 

Meer verenigingen


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden