BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
dienstverlening

Axento vermogensbeheer wint IEX Gouden Stier 2020

De Volendamse vermogensbeheerder Axento is door IEX Gouden Stier verkozen tot beste online vermogensbeheerder van Nederland. Volgens de jury boekte Axento van de vijf genomineerde vermogensbeheerders het beste resultaat over 2020.

Motivatie van de jury

In de categorie online vermogensbeheerder moest Axento het opnemen tegen vier andere genomineerden. De jury prees de manier waarop Axento is omgegaan met de uitdagende omstandigheden begin 2020 en de manier waarop zij heeft ingespeeld op de behoeften van haar klanten. Zo heeft Axento persoonlijk contact opgenomen met klanten die financieel te lijden hadden onder de coronacrisis. Ook hield Axento van alle vijf genomineerden de schade het meest beperkt tijdens de koersdalingen in 2020.

Laurens Leek, bestuurder van Axento: “We zijn trots dat wij juist in het coronajaar de Gouden Stier 2020 hebben ontvangen. Deze prijs is een mooie bevestiging van het feit dat we onderscheidend zijn op het gebied van online beleggingsdienstverlening.” Bij Axento kunnen beleggers terecht vanaf €7.500,-. De beleggingsaanpak van Axento kenmerkt zich door goed gespreid en duurzaam beleggen. Axento is een dochteronderneming van Care IS vermogensbeheer.

Meer dienstverlening


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden