BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
dienstverlening

Bedrijfsruimtes in Watergang

Bedrijventerrein De Dollard is gelegen aan de zuidwestkant van Waterland. Het ligt dicht bij de ringweg van Amsterdam en aan de doorgaande wegen naar Purmerend en regio Waterland. Sinds de jaren `90 biedt het terrein aan ongeveer 25 bedrijven huisvesting. Het is de ideale locatie voor ruimtes die als showroom, kantoor, op- en overslag, groothandel of combinaties daarvan gebruikt kunnen worden.

Ook is deels verkoop aan particulieren van niet dagelijkse goederen, als fietsen, meubelen, keukens, witgoed, woninginrichting e.d. toegestaan op het bedrijventerrein. Mede door vertrek van een grote onderneming komen er in het voorjaar van 2019 diverse units beschikbaar met oppervlaktes van 100 tot 700m². Voor deze units gelden huur- en koopmogelijkheden. Ben je als ondernemer op zoek naar bedrijfsruimte en geïnteresseerd in de mogelijkheden, dan kun je contact opnemen met Bas van Baarsen van Volume Vastgoed VVF op info@volumevastgoed.nl. Informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Meer dienstverlening


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden