BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
dienstverlening
icon-auteur Sandra van der Meulen icon-auteur © Tess Evenboer

Flexplek voor vrouwelijke zzp’ers

De Purmerendse Tamarah Melissa (31) heeft onlangs SheEO Workspaces (SheEO staat voor de vrouwelijke CEO) geopend op de Baanstee West. De onderneemster wilde een inspirerende en huiselijke plek creëren voor vrouwelijke zzp’ers. ‘Wij hebben vijf co-work spaces die fulltime of parttime te huur zijn, een hele mooie spreekkamer met roze bank, mooi en hip meubilair en veel planten. Daarnaast organiseer ik workshops, masterclasses en netwerk events’.

De vrouwelijke zzp’ ers kunnen hier ook hun klanten ontvangen. ‘Ik hoop dat dit een inspirerende plek wordt waar vrouwen hun bedrijf kunnen laten groeien, waar je elkaar kunt motiveren en inspireren en eerlijke feedback van elkaar krijgt. Een plek om hard te werken op een leuke en gezellige manier, want als we doen wat we doen op een leuke manier, dan worden we alleen maar nog beter in ons werk!’

 

Meer dienstverlening


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden