BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
dienstverlening
icon-auteur Janine Klein

Locatie Van Disweg te Broek getransformeerd

De locatie aan de Disweg in Broek in Waterland, waar Jan Mens en Désirée Henkes jarenlang hun bedrijf Waterland Recreatie hebben gevoerd, is sinds april herbestemd naar woningbouw. Jan was jarenlang secretaris van Ondernemersvereniging Broek in Waterland en heeft bij de voorbereidingen van het plan de voorkeur voor Waterlandse bedrijven sterk laten gelden.

Als architect is gekozen voor Monnickendammer Ted Vorst van W’land Architecten en de projectbegeleiding is drie jaar geleden al aan Bas van Baarsen van Van Baarsen Vastgoed toevertrouwd. De sanering, het bouwrijp maken en de civiele aanleg wordt uitgevoerd door en onder leiding van Van Geemen.

Het kleinschalige woningbouwproject voorziet in de realisatie van een zestal woningen, waaronder 3 in het voormalige logiesverblijf Logement Waterland, waarbij tevens enkele kavels beschikbaar komen voor geïnteresseerden om binnen de plankaders een eigen woning te laten bouwen. De verkoop daarvan start deze periode en wordt ook begeleid door Bas van Baarsen. In de volgende editie van Waterland Werkt meer aandacht voor deze transformatie en de betrokkenheid van Waterlandse bedrijvigheid daarbij.

Meer dienstverlening


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden