BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
dienstverlening
icon-auteur Roos Bähr icon-auteur Babiche Tervoort

Matchmaker tussen mkb en werkzoekenden

Luba is een bedrijf dat matches zoekt tussen midden- en kleinbedrijf en werkzoekenden. Hierbij staat persoonlijk én langdurig contact voorop. De partij heeft maar liefst vijftig vestigingen door het hele land, want de relaties moeten het ‘dichtbij-gevoel’ ervaren, aldus vestigingsmanager Nicole ten Hagen van Luba.

Officieel gezien is Luba een uitzendbureau. ‘Maar dan wel gericht op de langere dienstverbanden,’ voegt Nicole daar snel aan toe. ‘Vaak wordt bij uitzendkrachten aan kortere periodes gedacht, maar wij voorzien vooral in vaste banen. We streven ernaar om lokaal te blijven, want we vinden het belangrijk dat de mensen voor wie we werken gemakkelijk binnen kunnen lopen als er vragen zijn. Ze worden dan vaak geholpen door locals die dezelfde taal spreken. We vinden persoonlijke banden erg belangrijk. Dat maakt ons wat kleinschaliger en daarom ook onderscheidend ten opzichte van concullega’s. Wij zijn bij Luba erg trots op wat we doen.’

‘We voorzien vooral in vaste banen’

Baanveranderaars

Ook Luba zal aanwezig zijn tijdens Waterland Werkt. ‘Wij willen graag laten zien wie we zijn, want ook wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s. We hopen onder andere potentieel nieuwe recruiters, intercedenten, salestalenten en vestigingsmanagers te ontmoeten. We hebben groeiambities en willen graag nieuwe vestigingen openen, waaronder eentje in Purmerend. We hopen ons team te kunnen uitbreiden met mensen die al een baan hebben, maar die iets anders willen. Ik noem hen “baanveranderaars”. Na een opleidingstraject van negen maanden, bieden we bij wederzijdse tevredenheid een contract aan voor onbepaalde tijd.

Studenten die met het laatste deel van hun opleiding bezig zijn en een bedrijf zoeken voor hun stage van een half jaar, moeten ook zeker even bij ons langslopen. Bij onze stand tref je een gezellig zitje, dezelfde als die je op de locaties vindt. Dat huiselijke, dat ons DNA kenmerkt, willen we graag uitstralen.’

Meer dienstverlening


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden