BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
dienstverlening
icon-auteur Remco Heeres icon-auteur Arnold van der Zee

Nieuw jaar, nieuwe verzekering?

Terwijl ik dit schrijf ziet mijn bureau er ietwat chaotisch uit. Het einde van het jaar is voor veel assurantie adviseurs synoniem aan drukte en veel uitdagingen. Een hele leuke en leerzame periode vol deadlines.

Door de hoge schadelast worden veel premies verhoogd. Verzekeraars bedenken ineens dat ze in het nieuwe jaar verzekeringsvoorwaarden willen wijzigen, waardoor bepaalde risico’s onacceptabel blijken te zijn. Soms worden producten zelfs beëindigd door verzekeraars. Aan ons de schone taak om binnen een maand mooie verzekeringsoplossingen aan te bieden. Vaak bieden wij verschillende offertes aan. Wij vergelijken niet alleen de premies. Voorwaarden vergelijken is misschien wel veel belangrijker. Want wat betekent een lagere premie, als de voorwaarden niet deugen?

Op de particuliere afdelingen zijn we deze periode vooral druk bezig met het inventariseren van de zorgververzekeringen. Dat is het voordeel van het werk als onafhankelijk adviseur: wij hebben met verschillende verzekeraars mooie afspraken kunnen maken, waardoor we voor iedereen een passende verzekering kunnen aanbieden. Vaak met collectiviteitskorting. Wanneer we onze relaties hierover informeren is het een kleine moeite om de andere particuliere verzekeringen ook mee te nemen in onze vergelijking. Onze relaties hebben hierdoor één aanspreekpunt voor al hun verzekeringen. Gemak dient de mens nietwaar?

Ook op het gebied van hypotheken is er een heleboel mogelijk. Nu de woningmarkt flink in beweging is, hebben onze hypotheekadviseurs Robert van Hijfte en Richard Tom veel te doen. Of het nu over de aankoop van een nieuwe woning gaat, een verbouwingswens of een algehele hypotheekcheck: er is (bijna) altijd een mooie oplossing voor onze relaties.

Zoals u wellicht via de media heeft vernomen worden veel kleine verzekeraars overgenomen door de grotere spelers in de markt. Hierdoor wordt de spoeling wel wat dun, maar daarnaast is het een leuke uitdaging voor ons om een bijpassend product te zoeken. Wij zien vaak niet de problemen, maar denken graag in oplossingen.

Op zakelijk gebied hebben we het vooral druk met verzekeringen voor garagehouders. Garageverzekeringen worden namelijk niet meer door iedere verzekeraar aangeboden en zomaar geaccepteerd. Vandaar dat we zelf een mooie garagepropositie hebben ontwikkeld. Een uniek product met een concurrerende premie.

Is uw interesse gewekt of heeft u een vraag voor ons? U bent uiteraard altijd welkom. De koffie staat klaar!

Remco Heeres
Heeres Assurantiën

Meer dienstverlening


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden