BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
dienstverlening
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Aangeleverd

Nieuwe bedrijfsunits Oosthuizen

Begin september 2019 wordt gestart met de realisatie van 14 kleinschalige (bedrijfs)units op het bedrijventerrein aan de Ambachtsweg 11 in Oosthuizen. Het gaat hierbij om 12 tussenunits en 2 kopunits. De units worden door Aannemingsbedrijf Kistemaker Edam in eenzelfde stijl gebouwd als de reeds bestaande units. Alle units hebben een begane grond en verdieping van 46m², waardoor de units een vloeroppervlak hebben van in totaal 92m².

De units worden casco opgeleverd en beschikken standaard over een tussenvloer met trap naar de verdieping. De tussenunits hebben een overheaddeur en de twee kopunits zijn voorzien van een stijlvolle pui. Echter zijn er, tot aanvang van de bouw begin september, nog tal van aanpassingen tegen redelijke meerprijs mogelijk, zoals een verhoogd opleveringsniveau, plaatsing van sanitair en keuken, een gewijzigde pui of het aanbrengen van een loopdeur. De units zijn geschikt voor (kleinschalig) zakelijk gebruik, maar ook interessant voor particulieren. Met name de kopunits zijn perfect voor gebruik als kantoor en/of showroom, eventueel in combinatie met een naastgelegen unit. Voor meer informatie ga je naar unitsoosthuizen.nl.   

Meer dienstverlening


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden