BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
dienstverlening
icon-auteur Infra Bindt icon-auteur Infra Bindt

Van snuffelstage tot superbaan

In de infrabouw ontdek je wat je leuk vindt! Mbo, hbo of universitair? Een werkleertraject, voltijds of deeltijds? Op kantoor of op een bouwproject? Nationaal of internationaal? Alles kan! Infra Bindt verbindt scholen, bedrijven en overheden in Noord-Holland om goede opleidings- en werkkansen te bieden.

Perry van Eijk zit in de infra helemaal op zijn plek! Hij koos voor de opleiding Middenkaderfunctionaris Infra. ‘Naast de theorie doen we elke periode een project. Voor een havenopdracht gingen we aan de slag met ontwerp, vergunningen, Autocad en een 3D-model.’ Zijn snuffelstage doorliep hij bij de gemeente Koggenland. ‘Door die kennismaking met de praktijk weet je juist waarvoor je het doet.’

‘Na deze opleiding ga ik misschien door op het hbo of ontwikkel ik me verder in een bedrijf. Ik heb het heel erg naar mijn zin en ik zou zeggen: kom allemaal in de infra werken, want er is genoeg te doen!’ Kijk voor meer informatie op infrabindt.nl.

Meer dienstverlening


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden