BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
gemeente
icon-auteur Mario Hegger icon-auteur Els Broers

Lokale werkgevers laten zich van hun beste kant zien – jij toch ook?

Onze gemeente staat in de regio bekend als een plek waar ontzettend veel evenementen plaatsvinden. Daar ben ik trots op, want evenementen zijn meer dan alleen gezellig. Ze zorgen ervoor dat mensen elkaar ontmoeten en elkaar beter leren kennen. Dat ze nieuwe dingen leren of zichzelf positief verrassen. Daarom ben ik blij dat ook Waterland Werkt weer op onze activiteitenkalender staat dit jaar.

Als wethouder Economische zaken, maar zeker ook als Purmerender, ben ik natuurlijk aanwezig op 8 oktober. Omdat ik weet dat er nu alweer zoveel nieuws te zien is ten opzichte van vorig jaar. Omdat onze bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen zich blijven vernieuwen. Ze laten tijdens Waterland Werkt zien wat ze in huis hebben en hoe het is als je er werkt. Een unieke kans dus om een inkijkje te krijgen in al die organisaties die maken dat onze gemeente een fijne plek is om niet alleen te wonen, maar ook om te werken.

En dat allemaal op De Koog, een bijzondere plek waar de komende jaren van alles gaat veranderen. We werken hard aan de campusontwikkeling van De Koog. Dit moet een bruisende plek worden voor de hele regio waar werken, wonen, sporten, leren, esports, tech en cultuur bij elkaar komen. Als je H20 binnenloopt, voel je die sfeer al. En dat gevoel gaat zich de komende tijd verder ontwikkelen in het hele gebied.

Lokale ondernemers zorgen voor een enorme werkgelegenheid in onze gemeente en zetten Purmerend op de kaart. Ze laten onze nieuwe generatie zien dat je niet naar de grotere steden hoeft te trekken om een interessante carrière op te bouwen. Grote en innovatieve werkgevers, die veel ruimte voor ontwikkeling van hun medewerkers bieden, vind je net zo goed in Purmerend. En in de regio natuurlijk, want onze kracht zit hem zeker ook in de samenwerking met de gemeenten en bedrijven om ons heen.

Behalve een kijkje in de keuken bij al die organisaties, is Waterland Werkt ook de plek om te laten zien wat jij in huis hebt. Als scholier, student of werkzoekende kun je een goede eerste indruk krijgen én maken op dit evenement. Dus laat zien wie je bent en wie weet levert het je wel een nieuwe baan op. Dat kan ik natuurlijk niet garanderen, maar nieuwe inzichten en indrukken wel. Zien we elkaar bij Waterland Werkt?

Meer gemeente


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden