BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
gemeente

Nieuw pin- en toiletgebouw op Marken

Begin mei is gestart met de bouw van het nieuwe pin- en toiletgebouw op het grote parkeerterrein van Marken. In het pand komen openbare toiletten, een geldautomaat en een ruimte voor een gastheer/-vrouw. De komst van het nieuwe gebouw is het antwoord op enkele vraagstukken. Rabobank Nederland levert en beheert de geldautomaat.

De rode draad van de avond was het uitwisselen van kennis en netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. De avond werd geopend door wethouder Gabriëlle Bekhuis. Zij benadrukte dat zzp’ers een belangrijke rol spelen in gemeente Waterland.

Op dit moment werkt gemeente Waterland aan de organisatie van het gastheer-/gastvrouwschap. Daarover wordt later meer bekend. Het gebouw krijgt een typische Marker uitstraling en wordt omstreeks 1 augustus 2018 opgeleverd. Aannemingsbedrijf Buitenhuis uit Landsmeer verzorgt de bouw van het pand.

Meer gemeente


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden