BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
gemeente

Nieuwe accountmanager voor ondernemers Purmerend en Beemster

Niels Krommenhoek (37) uit Alkmaar is de nieuwe accountmanager voor klein MKB ondernemers in Purmerend en Beemster. Hiervoor heeft hij één jaar bij het Horizon College gewerkt als Coördinator Ondernemerschap en daarvoor acht jaar bij de Kamer van Koophandel als Front Office Adviseur in Alkmaar en Amsterdam. Niels is het eerste aanspreekpunt voor kleine MKB ondernemers met maximaal vijftien werknemers in dienst en voor startende ondernemers.

‘De ondernemers kunnen met allerlei vragen op economisch gebied bij mij terecht. Ik ben de schakel tussen de ondernemer en de gemeentelijke organisatie, een soort van bedrijfscontactfunctionaris. Ook leg ik bedrijfsbezoeken af, dit kan op mijn initiatief zijn of van de ondernemer. Tijdens deze bedrijfsbezoeken kunnen allerlei onderwerpen aan bod komen, zoals vestigingsklimaat, subsidies, groei en verhuizing.’ Het werkgebied bevalt de Alkmaarder prima. ‘Het is een mooie regio waar ondernemerschap voldoende ruimte en kansen krijgt. Een ambitieuze gemeente waar het prettige wonen, werken en ondernemen is.’

 

Meer gemeente


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden