BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
gemeente

Terugblik 2e ZZP Café

Op 10 april vond het tweede ZZP Café Waterland plaats met als thema ‘Klanten vinden en binden’. Het was een zeer geslaagde avond. Er waren veel zzp’ers op deze netwerkbijeenkomst afgekomen. Een divers gezelschap van fotografen tot coaches en van juristen tot media gaf acte de présence.

De rode draad van de avond was het uitwisselen van kennis en netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. De avond werd geopend door wethouder Gabriëlle Bekhuis. Zij benadrukte dat zzp’ers een belangrijke rol spelen in gemeente Waterland.

De eerste spreker van de avond was Jos Kaarsemaker, regiovoorzitter Noordwest-Holland van het Ondernemers-
klankbord. Hij hield een boeiend verhaal over de verschillende fases van het ondernemen en klanten vinden en vasthouden. Hij benadrukte het belang van acquisitie plegen en passie te blijven houden voor je bedrijf.
De volgende spreker was Remon de Jong, creatief ondernemer van Animatie Online en zzp’er uit Broek in Waterland. Hij vertelde over zijn eigen ervaringen, vooral online, op het gebied van klanten werven. Zijn relaas werd ondersteund door zijn animaties. Na de pauze volgde een voorstelronde van alle aanwezige ondernemers in de vorm van een korte pitch per persoon. De laatste presentatie van de avond werd gegeven door Joeri Goede, initiatiefnemer van het Startersloket. Hij sloot zijn verhaal af met een leuke interactieve kennisquiz.

In 2019 wordt weer een netwerkbijeenkomst voor ondernemers georganiseerd. Wil je meer informatie? Neem dat contact op met Lucie van Vliet-Berndsen, bedrijfscontactfunctionaris van gemeente Waterland op.

Meer gemeente


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden