BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
purmerend en beemster

Kantoor van de toekomst

Het Purmerendse marketingbureau Bambuu is verhuisd naar een grotere locatie. Dit ‘kantoor van de toekomst’ is helemaal ingericht op samenwerking tussen het groeiende team medewerkers en hun opdrachtgevers.

Het bedrijf wilde een kantoor betrekken dat veel beter geschikt is voor samenwerkingsprojecten en voor het houden van events. ‘Het nieuwe pand is eigenlijk meer een ontmoetingsplek dan een kantoor. Er zijn natuurlijk ook bureaus in het nieuwe pand, maar de focus ligt meer op plekken waar je kunt samenwerken aan projecten. In 700 m2 is het kantoor van de toekomst ontwikkeld. Wij geloven dat dit model kan staan voor de toekomst van samenwerken’, zegt Bas van Petten, algemeen directeur van Bambuu.

‘We zijn onwijs blij met het eindresultaat en ik hoop dat we erin zijn geslaagd om een heel fijne sfeer en werkplek neer te zetten’

‘We hebben in samenspraak met onze projectinrichter, gekozen voor een stijl waarbij het huiselijke wordt gecombineerd met industrieel en dat plus een vleugje hotel chique. Daarbij hebben we ervoor gekozen om een aantal ware eyecatchers te verwerken om een blijvende indruk achter te laten bij de mensen die ons kantoor bezoeken. We zijn onwijs blij met het eindresultaat en ik hoop dat we erin zijn geslaagd om een heel fijne sfeer en werkplek neer te zetten’, stelt office manager Marit Koning.

‘Qua ruimte en capaciteit gaan we er flink op vooruit, maar het aantal echte bureaus blijft ongeveer hetzelfde. Het is wel bijzonder dat we in een tijd van hogere energiekosten en een mogelijke recessie naar een ander pand gaan, maar daar zijn we niet bang voor’, aldus Van Petten.

Het nieuwe adres is Wielingenstraat 10A in Purmerend.

Meer purmerend en beemster


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden