BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
retail
icon-auteur Sandra van der Meulen icon-auteur Sandra van der Meulen

Deitmers Select Hugo Boss mannenmode voor elk moment

Terwijl de winter nog echt moet beginnen, is de nieuwe voorjaarscollectie al te bewonderen bij Deitmers Select in Purmerend. ‘Zachtgroen is de nieuwe kleur voor het voorjaar’, vertelt Stef Deitmers, eigenaar van de herenzaak.

Wie er met de feestdagen netjes uit wil zien in comfortabele kleding, is bij Stef aan het juiste adres. Er is maar één merk dat in de zaak verkocht wordt en dat is Hugo Boss. ‘Voor onder de kerstboom hebben we kerstcadeautjes zoals sokken, een portemonnee of een riem van Hugo Boss.

Volgend jaar bestaat de zaak tien jaar. ‘Ik heb nog geen dag spijt van de overstap van een vaste baan naar mijn eigen kledingzaak. De winkel is een begrip in Purmerend en omstreken en ik ken mijn klanten. Dat maakt het voor de mannen makkelijk winkelen. Koffie of een wijntje staat altijd voor ze klaar.’

Meer retail


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden