BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
retail

Dubbel feest bij Kadoshop Ieniemienie

Je kunt er terecht voor van alles: van ‘vergeten’ cadeautjes tot kantoorartikelen en van klein klusmateriaal tot het bijmaken van je sleutels, het opwaarderen van je OV-chipkaart of het kopen van loten van de nationale loterijen. Maar de meeste ondernemers kennen de winkel aan de Raadhuisstraat in Oosthuizen vanwege het postkantoor en de postbussen.

In januari viert Ieniemienie haar 15 jarig bestaan. En onlangs vierde Astrid Hendriksz dat ze al 10 jaar eigenaresse is van deze winkel. Astrid: ‘Ik werkte hier vijf jaar toen de zaak in de verkoop kwam. Ik heb geen moment getwijfeld en heb de boel overgenomen. Dat doe ik nog steeds met veel plezier. De winkel heeft echt een sociaal karakter. Mensen lopen binnen voor een boodschap, maar ook voor een praatje. Ik heb niet alles, maar wel véél. Voor grote boodschappen gaat men toch elders kijken, maar wie misgrijpt of wat vergeten is, kan daarvoor bij mij terecht.’

Meer retail


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden