BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
retail

Nieuwe eigenaar Zuid Delicatessen

Sinds 1 september is Iris Hoek de nieuwe eigenaar van Zuid Delicatessen. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben in Amsterdam en Barcelona, heeft ze zich nu gevestigd in Monnickendam. Zuid Delicatessen staat bekend als kaaswinkel én delicatessenzaak.

Bijzondere wijnen, vers gebrande noten of pure olijfolie: heerlijk voor eigen gebruik, maar mooi verpakt ook bijzonder lekkere geschenken! Iris wil de winkel graag houden zoals deze is en geeft er haar eigen draai aan: ‘Mensen moeten zich welkom voelen en speciaal naar Zuid Delicatessen komen, omdat ze weten dat ze kwaliteit kunnen verwachten. Persoonlijke aandacht is erg belangrijk. Door dit te combineren met een uitgebreid aanbod aan (biologische) streekproducten en exclusieve producten uit bijvoorbeeld Spanje en Italië, streef ik naar een leuk concept, waar ik volledig achter sta.’

Meer retail


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden