BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
retail

Oliebollerie geopend in Oosthuizen

De familie Doets bakt al sinds 2005 oliebollen om deze te verkopen op het marktplein voor het oude gemeentehuis aan de Raadhuisstraat in Oosthuizen. Wat begon als een hobby in de keuken, liep uit op een serieuze onderneming.

Eerst kwam er een redelijk stormvaste tent, maar na een spannende storm werd er in 2007 besloten om een oliebollenhuisje te laten bouwen. Dit huisje wordt nu ieder jaar in november opgebouwd en in januari weer afgebroken. De laatste jaren is het bij de ‘Oliebollerie’ steeds drukker geworden en zijn er investeringen gedaan om de productie goed voor elkaar te hebben. Wim werkt elk jaar, met vrouw, kinderen en hulp uit het dorp, om klanten in de wijde omgeving te voorzien van oliebollen, krentenbollen, appelflappen en kusbollen. Die kusbollen zijn de specialiteit van Wim: KUS staat voor kaas, ui en spek, een hartige bol dus. Alle bollen worden met liefde gemaakt, maar ook volgens origineel oud Seevanks recept, met de beste grondstoffen en zonder toevoegingen van conserveermiddelen. Ook dit jaar is Wim op zijn vertrouwde stek te vinden!

Meer retail


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden