BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
retail

Peperbloem wordt Peperbloem-online

Vanaf 1 augustus gaat bloemenzaak Peperbloem online verder zonder fysieke winkel. ‘Na 12,5 jaar met veel plezier in de Peperstraat te hebben gewerkt, is het tijd om mijn liefde voor mooie bloemen op een andere manier vorm te geven.

Zo krijg ik meer tijd voor nieuwe dingen en voor nog meer service. Ik blijf wel bruidswerk, rouwstukken en abonnementen privé en zakelijk doen. Alleen komt de klant niet meer naar de winkel, maar ga ik naar de klant toe’, vertelt eigenaresse Yvonne Breuk. Een paar keer per jaar zal Yvonne nog workshops verzorgen. ‘Deze workshops kunnen ook heel goed georganiseerd worden voor een bedrijfsuitje, op een eigen locatie of op een locatie die wij regelen, afhankelijk van het aantal personen.’ Er komt een nieuwe website waar belangstellenden zich kunnen aanmelden voor de nieuwsbrief. ‘De eerste drie weken van juli organiseer ik een uitverkoop en 1 augustus gaat de fysieke deur op slot.’

Meer retail


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden