BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
samenwerking

Bedrijvenmarkt Purmerend op 27 januari

Steeds meer bedrijven hebben moeite om hun vacatures te vervullen of zien dat de jeugd niet voor hun branche kiest uit onwetendheid over alle mooie dingen die in die branche gebeuren. Ook kiezen veel bedrijven voor een leverancier buiten de regio, omdat ze niet weten welke bedrijven hier in de regio gevestigd zijn. Purmerend Werkt is een non-profit evenement waarbij regionale bedrijven, scholen, scholieren, studenten, werkzoekenden en belangstellenden zich aan elkaar presenteren en is een combinatie van een bedrijvenbeurs en stage/ banenmarkt.

Op zondag 27 januari wordt de binnenstad van Purmerend omgetoverd tot één grote bedrijvenmarkt. Het biedt ondernemers de mogelijkheid hun bedrijf, vak en branche te presenteren aan de vele bezoekers, scholieren en studenten die naar dit evenement komen. Het is op deze dag koopzondag waardoor er tussen de 5000 en 10000 aanwezigen verwacht worden. Aan het einde van de dag biedt de organisatie de mogelijkheid tot een gezellige, informele netwerkborrel. Meer weten en aanmelden voor deze bedrijvenmarkt? Ga naar purmerend-werkt.nl voor meer informatie.

Meer samenwerking


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden