BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
samenwerking
icon-auteur Janine Klein

Meld je bedrijf aan voor Waterland Werkt

De aanmeldingen voor Waterland Werkt stromen binnen! Dat is natuurlijk mooi, maar de organisatie zoekt er nog meer. In 2019 waren er meer dan 8.000 bezoekers op de been die ontdekten wat het bedrijfsleven in Waterland te bieden heeft. Dat wil je als werkgever toch niet missen?

Waterland Werkt is een uitgelezen mogelijkheid om je te profileren bij je collega-werkgevers, bij je klanten, bij potentiële klanten, bij je personeel, bij je toekomstig personeel en ga zo maar door. Het enige dat je hoeft te doen is op 31 januari en/of 1 februari te laten zien wat je in huis hebt. Wat gebeurt en achter de muren van je bedrijf/instelling? Wat doe of maak je daar? Waarom ben jij daar zo goed in? Laat aan alle inwoners van Waterland zien wat je doet en maak zo’n indruk op ze dat ze het er in de zomervakantie nog over hebben.

Het is bekend dat de editie van 2019 voor een aantal werkgevers nieuw personeel heeft opgeleverd. Dat kunnen mensen zijn die nu iedere dag in de file naar Amsterdam staan. Waarom zouden die niet bij jouw bedrijf/instelling kunnen werken? Nu denken ze daar misschien niet aan of ze weten nog niet van je bestaan af. Met Waterland Werkt heb je de kans om daar wat aan te doen. Dankzij de publiciteit bereikt de organisatie bijna alle inwoners van de regio en kan je bedrijf bij hen onder de aandacht gebracht worden. Op de (nieuwe!) website krijg je de gelegenheid om je organisatie te promoten.

Daarnaast zaai je ook voor toekomstige generaties, want leerlingen die een opleiding in de regio volgen kunnen ook bij je langs komen. Zij maken een opdracht waarbij ze bedrijven/instellingen moeten bezoeken.

Je hoeft niet de hele dag open te zijn, want dat kan misschien helemaal niet. Via de aanmeld-module kun je aangeven welke tijdvakken je wel/niet passen, zodat je bedrijfsvoering niet teveel in het geding komt. Overweeg je mee te doen maar wil je even overleggen? Bel of mail Waterland Werkt en de organisatie neemt contact met je op: info@waterlandwerkt.info of 0299-796069.

Meer samenwerking


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden