BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
samenwerking
icon-auteur Janine Klein

Regionale Duurzaamheidsbeurs in De Kloek

Op zaterdag 6 april van 10.00 – 16.00 uur wordt in sporthal De Kloek in Middenbeemster de Regionale Duurzaamheidsbeurs 2019 georganiseerd.

De beurs staat bol van praktische oplossingen om fossiele energie te besparen en voorziet in informatie over de nieuwste innovaties en wetenschappelijke achtergronden. Regionale bedrijven en organisaties tonen hun producten en diensten. Overheden vertellen over subsidiemogelijkheden. Natuurorganisaties geven voorlichting en prikkelen om in actie te komen. Scholen tonen projecten en studenten zijn aanwezig met de slimste uitvindingen. Een beurs kortom, waar consument en aanbieders elkaar in een geïnteresseerde omgeving ontmoeten. De thema’s zijn: Energie, Recyclen, Voeding en Vervoer. Dit jaar staat de discussie over aardgasloos wonen en werken centraal. In veel presentaties worden de achtergronden en concrete mogelijkheden belicht. Sprekers zijn onder andere Marjolein Jonker, frontvrouw van Tiny Houses, klimaatdeskundige Reinier van den Berg en bugfoodlover Bas Godschalk. Ondernemers uit Edam-Volendam, Purmerend, Beemster, Landsmeer en Waterland kunnen gratis deelnemen aan deze beurs. Meer informatie is te vinden op regionaleduurzaamheidsbeurs.nl.

Meer samenwerking


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden