BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
samenwerking

Rotary Kerstpakkettenactie

Onder het motto ‘Do Good, Feel Good’ hebben de Rotaryclubs uit Purmerend en omgeving een kerstpakket samengesteld met kwaliteitsproducten uit Waterland. Voor ieder pakket dat werd verkocht, zorgt Rotary dat er nog een pakket (het weggeefpakket) wordt bezorgd bij iemand uit Waterland die dit verdient. Iemand die om welke reden dan ook (bijvoorbeeld financiële omstandigheden, ziekte, overlijden van een dierbare) een moeilijk jaar heeft gehad. De adressen van deze personen worden door via maatschappelijke hulporganisaties aangeleverd.

De doelstelling van 500 weggeefpakketten is bereikt, doordat alle Rotaryclubs uit de regio een groot aantal kerstpakketten heeft verkocht aan bedrijven, instanties en particulieren. Van deze opbrengsten worden de 500 weggeefpakketten gefinancierd. In de eerste helft van december worden alle pakketten door Rotary-leden ingepakt. Daarna gaan ze zelf de pakketten, ruim voor Kerstmis, bezorgen op de ontvangen adressen.

©Frits Boddeman

Meer samenwerking


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden