BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
samenwerking
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Christy Rijser

Waterland Werkt 2021

In 2019 vond de eerste editie van deze bedrijvenbeurs, stage- en banenmarkt voor Purmerend plaats en dat was een doorslaand succes. Méér dan tienduizend bezoekers en enthousiaste ondernemende deelnemers. Kortom, op naar de tweede editie. Een vervolg met een nieuwe naam en een groter verzorgingsgebied.

Noteer daarom zondag 31 januari 2021 in je agenda voor Waterland Werkt! In de binnenstad van Purmerend vindt dan de grootste bedrijvenmarkt in de regio plaats met bedrijven en instellingen uit de hele regio Waterland. Een prachtige gelegenheid voor ondernemers om zich te presenteren aan collega ondernemers, afnemers, potentiële werknemers en andere belangstellenden. Voor leerlingen en studenten een ideaal moment om kennis te maken met tal van beroepen en bedrijven in de aanloop naar de profiel- en studiekeuze. Voor werkzoekenden of voor mensen die voortaan liever op de fiets naar hun werk zouden willen een geweldige kans om zich te oriënteren op de banen in de buurt! Nu al meer weten? Check dan waterlandwerkt.nl.

Meer samenwerking


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden