BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
toerisme

Monnickendammer Visdagen

Voor het vierde jaar op rij kunnen bezoekers en inwoners genieten van de Monnickendammer Visdagen, die dit jaar plaatsvinden op vrijdagen 20 en 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus van 11.00 – 17.00 uur.

Tijdens dit evenement kunnen bezoekers een kijkje nemen in het Monnickendam van weleer. Naast visrokers zijn er mandenvlechters, klompenmakers en nettenboeters op de kade te vinden. Lokale figuranten zorgen voor het nodige vermaak. Ook de visafslag wordt tijdens de Visdagen weer in ere hersteld en op de kleine streekmarkt komt de inwendige mens aan bod. Stadsgidsen geven bezoekers graag een rondleiding door het Monnickendam waar vroeger meer dan 30 visrokerijen waren. Ook dit jaar is de organisatie in vertrouwde handen van Jan Meerman en Gerard Meij van Stichting Monnickendammer Visdagen, voor het hele programma kun je terecht op monnickendammervisdagen.nl.

Meer toerisme


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden