BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
toerisme

Nieuwe toeristische bewegwijzering

Dinsdag 15 mei is de eerste paal met nieuwe toeristische borden op Marken geplaatst. Hiermee werd het startschot gegeven voor nieuwe toeristische bewegwijzering in gemeente Waterland. De afgelopen weken werden de overige toeristische borden geplaatst.

Gemeente Waterland maakt hiervoor gebruik van een internationaal geaccepteerd en toegepast systeem. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de recreant en toerist en voorkomt een wildgroei van borden. Het geeft tevens een impuls aan het imago van gemeente Waterland als toeristisch/recreatieve gemeente. Dit gebruik van toeristisch-recreatieve voorzieningen wil de gemeente stimuleren. De bordjes maken het voor de bezoekers makkelijker om de voorzieningen en ondernemers te vinden. Speciaal voor Marken is ervoor gezorgd dat bezoekers bewust een bepaalde route volgen om andere wegen te ontlasten.

Wil je weten of je als toeristisch ondernemer in aanmerking komt voor zo’n bord? Op de website van gemeente Waterland vind je de richtlijnen omtrent de toeristische bewegwijzering.

Meer toerisme


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden