BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
waterland
icon-auteur Janine Klein

Draag bij aan de Waterlandbon!

De bekendheid van en de interesse in de Waterlandbon is sinds de lancering in 2013 gestaag gegroeid. De Waterlandbon heeft in de loop der jaren flink marktaandeel afgesnoept van de destijds veelgekochte andere (VVV)cadeaubonnen bij de Informatiepunten van Stichting Promotie Waterland in Monnickendam en Marken.

Steeds meer verenigingen en bedrijven, maar ook de gemeente, weten de Waterlandbon te waarderen. De bon wordt bijzonder vaak als prijs bij een evenement van sportverenigingen of als eindejaarsgeschenk cadeau gegeven en is bij particulieren een dankbaar cadeau om te geven én te ontvangen. Vooral in de laatste maanden van het jaar worden er veel bonnen verkocht.

Het succes van de Waterlandbon valt of staat met de besteedbaarheid ervan bij Waterlandse ondernemers. Hoe beter de dekking, hoe geliefder de bon wordt onder inwoners. En des te meer Waterlandbonnen er verkocht worden, des te meer geld er bij Waterlandse ondernemers besteed wordt. Ondernemend Waterland wil de besteedbaarheid van de Waterlandbon stimuleren en roept ondernemers op de Waterlandbon waar mogelijk te promoten. Dit levert een positieve bijdrage aan de bestedingen bij ondernemers binnen onze gemeentegrenzen. Zelf op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor alle medewerkers? De Waterlandbon is veelzijdig en dus weet elke medewerker er wel raad mee!

Achter de schermen wordt door de bestuursleden gewerkt aan een verbeterslag van de (interne) administratieve afhandeling. Meer nieuws hierover volgt op een later moment.

Meer waterland


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden