BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
waterland
icon-auteur janine klein

Terugblik zomerborrel

Op donderdag 8 juli was het dan eindelijk zover dat Ondernemend Waterland weer een ledenbijeenkomst kon organiseren. Ze troffen het enorm, want het was een ideale zomeravond voor de zomerborrel. Het was daarom weer een gezellige bijeenkomst waarbij het buffet en de drankjes prima waren verzorgd door Cafetaria De Rob uit Broek in Waterland.

Na het heerlijke eten nam voorzitter Leo de Boer het woord om een korte en bondige update te geven omtrent de stand van zaken bij Ondernemend Waterland (OW). Over wat er afgelopen jaar allemaal achter de schermen is gedaan, maar vooral wat de plannen zijn voor de toekomst. In het najaar hoopt OW de Algemene Leden Vergadering weer te kunnen organiseren, in combinatie met een bedrijfsbezoek. En uiteraard rekenen ze er ook op dat er weer een nieuwjaarsreceptie ingepland kan worden. Voor de Wijnroute en de Kerstmarkt moeten we helaas nog even wachten, omdat de seinen daarvoor nog niet op groen staan.

Tot slot werden ook oud-bestuurders Bas van Baarsen en André Schomakers naar voren geroepen. Helaas was Peter Kock op vakantie. Beide heren werden door Leo geprezen en bedankt voor hun inzet gedurende 11 jaar voor OW. Pas nu, een jaar na de bestuurswissel, hebben de heren een prachtig speldje ontvangen, voor de gelegenheid gemaakt door Carabas uit Monnickendam, als dank voor hun inzet voor de vereniging.

Na afloop van het formele deel kreeg André Boon het woord om te vertellen over Plan van Dis, waar de zomerborrel werd gehouden. Hij heeft vanuit zijn bedrijf Boon Bouwadvies, in samenwerking met Mercuur Bouw uit Purmerend en de grondeigenaar, dit plan ontwikkeld. Hij gaf daarbij inzicht in wat er allemaal komt kijken bij een dergelijke ontwikkeling. Zo zijn er vele onderzoeken aan vooraf gegaan en moesten de nodige procedures gevolgd worden. De hele ontwikkeling, vanaf het eerste initiatief in 2004, is nu 17 jaar gaande en de laatste woningen worden dit jaar opgeleverd. Na de presentatie werd de bouwplaats bezocht en werden de nodige vragen beantwoord. 

Een verslag van deze bijeenkomst is ook terug te zien op Omroep PIM. 

Meer waterland


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden