BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
waterland
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Nancy Burrie / Robert Swart

Waterland Werkt: inspirerend & ondernemend!

Op zondag 2 oktober vond Waterland Werkt plaats op industrieterrein De Koog. Ruim 85 bedrijven en instellingen uit diverse branches stonden klaar om leerlingen, werkzoekenden, omscholers en herintreders te begroeten op deze bedrijvenbeurs, stage- en banenmarkt.

Bij aanvang van het evenement werd het al snel gezellig druk. In de aula van SG Gerrit Rietveld kon je op het hoogtepunt over de hoofden lopen. Leerlingen, met een opdracht op zak vanuit school, stelden hun vragen, maakten filmpjes en foto’s en liepen veelal samen met hun ouders van stand naar stand. Ook werkzoekenden en andere geïnteresseerden oriënteerden zich en lieten zich door de verschillende branchevertegenwoordigers uitgebreid informeren over alle mogelijkheden.

Buiten op het terrein van Prins Houthandel was het mooi technisch weer voor de bedrijven in de funderings-, GWW- en bouwbranche, al was de aanloop daar ondanks het grote materieel minder dan gehoopt. In H20 was er van alles te zien en beleven met de presentatie van Mark Tuitert als grote publiekstrekker. Ook de workshops in H20 werden goed bezocht.

De geluiden vanuit de deelnemers op deze nieuwe opzet zijn overwegend positief en met de evaluatie vanuit de deelnemers op zak gaat de organisatie ongetwijfeld aan de slag met het plannen van een volgende editie!

Meer waterland


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden