BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
media
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Robert Swart

Nieuw: ZAAQ in beeld

ZAAQ is hét online en offline platform voor ondernemers in de regio’s Purmerend, Beemster, Waterland, Edam, Volendam en Zeevang.

Naast 5 magazines per jaar, per post bezorgd bij alle ondernemers in deze regio’s, bieden website, Facebook en LinkedIn uitgebreide mogelijkheden om ondernemers in de schijnwerper te zetten. Sinds april doet ZAAQ daar nog een schepje bovenop. In samenwerking met Wim Doets worden er maandelijks ondernemers voor de camera geïnterviewd over actuele onderwerpen: van creatieve oplossingen in coronatijd tot jubilea en van de opening van een nieuw pand tot de lancering van nieuwe producten.

De content van deze promofilmpjes wordt gedeeld via het eigen Youtubekanaal ‘ZAAQ van ondernemers’ en verspreid via al onze online kanalen. Interesse? Kijk dan op zaaq.nl/adverteren en neem contact met ons op!

Meer media


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden