BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
media

Ondernemer in de spotlight

In elke editie van ZAAQ zetten we een ondernemer in de spotlight die lid is van Zeevang Ondernemers. In deze editie is dat Henk Boonstra van Interstate Audio in Warder, die het stokje kreeg overgedragen van Paul Maas van Maas CPS. Hij wil weten hoe het Henk in de huidige crisis vergaat met de import vanuit Azië en het bijbehorende transport.

Interstate Audio is gespecialiseerd in audiodistributie, een bedrijf dat is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby van Henk. Zijn grootste klanten zijn audiovisuele installatiebedrijven, maar een geluidstechnicus is bij Henk ook aan het goede adres. De klanten bevinden zich door heel Nederland én daarbuiten en in China heeft hij ook iemand werken. Omdat hij zaken doet over de hele wereld moet hij weleens op onmogelijke tijdstippen present zijn, dan biedt het kantoor aan huis uitkomst.

Op de vraag van Paul laat Henk weten dat hij zich met het bedrijf door de huidige crisis probeert te slaan. Dat lukt door hard te blijven werken, maar ook gebruik te maken van andere mogelijkheden en kansen. Zo heeft hij een mooie opdracht mogen uitvoeren voor een rechtbank, doordat hij daar AV apparatuur mocht leveren. De digitalisering is mede door de coronacrisis versneld en dat biedt zijn bedrijf kansen. Daarom ziet Henk niet alleen de negatieve kant van de crisis. Je kansen verleggen, nieuwe plannen maken en positief blijven kan je ook vooruit helpen.   

Meer weten?

Je leest het hele interview op zeevangondernemers.nl

Meer media


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden