BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
cultuur
icon-auteur Janine Klein icon-auteur AANGELEVERD

Monnickendammer Visdagen

De 3de editie van de Monnickendammer Visdagen vindt plaats van 14 juli t/m 18 augustus, elke vrijdag van 11.00 – 17.00 uur. Het evenement is opgezet om te laten zien hoe het er in Monnickendam als visverwerkingsstadje, circa 100 jaar geleden, aan toeging.

Organisatoren Gerard Meij en Jan Meerman over dit evenement: ‘De afgelopen twee edities hebben aangetoond dat er warme belangstelling is. Dat we voor de zomerse vrijdagen hebben gekozen is bewust. Deze vaak (te) stillen vrijdagen hebben we omgezet naar vrijdagen met activiteiten die allerlei economische voordelen met zich meebrengen. Ondernemers die hun omzet op deze vrijdagen vergelijken met een omzet van een ‘goede vrijdag’, maken ons gelukkig. En door bijdragen van die ondernemers zijn wij in staat om deze dagen weer te organiseren. We hebben in korte tijd laten zien dat deze constructie voor alle partijen zijn vruchten afwerpt. Waterland in het algemeen en Monnickendam in het bijzonder, is weer op de kaart gezet.

De OVW biedt ons een podium waar we graag gebruik van maken. Zij bieden ons ruimte in nieuwsbrieven en tijdens bijeenkomsten om ons zichtbaar te maken bij ondernemers in Waterland. De samenwerking is prettig en de lijnen met het bestuur zijn kort. Daarbij ontvangen we goede feedback als het gaat om zaken waarin we samen met andere organiserende partijen optrekken. Die verbindende factor is een belangrijke kracht van de OVW.’

Ook dit evenement kan rekenen op een grote betrokkenheid vanuit Ondernemend Waterland. Meer weten over het evenement of sponsormogelijkheden? Kijk dan op monnickendammervisdagen.nl.

Meer cultuur


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden