BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
gezondheid
icon-auteur Wendy Koning

5 vragen aan…

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Wendy Koning-Tol, ik ben moeder van Joey (11) en Danny (7) en vrouw van Johan. Daarnaast ben ik OndernemersCoach & NLP Trainer voor ambitieuze coaches die een goedlopende praktijk willen neerzetten.

Wat was je drijfveer om dit te gaan doen?

In augustus 2013 raakte ik op mijn 34e mijn baan als secretaresse kwijt. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, greep ik deze gebeurtenis aan om na te gaan denken wat ik nou eigenlijk met de rest van mijn leven wilde. Ik stelde mezelf de vraag: ‘Stel dat alles mogelijk is, wat zou ik dan willen? Ook al heb ik geen specifieke opleiding of ervaring, wat wil ik nou echt met de rest van mijn verdere leven?’

Al binnen een paar minuten kwam ik tot de ontdekking dat ik graag mensen wilde gaan helpen om zich beter in hun vel te voelen. Na de Nieuwjaarsbrand in Volendam – waarbij mijn broer ernstig verbrand is geraakt – heb ik zelf een flinke psychische klap gekregen, die een paar jaar heeft geduurd. Daardoor weet ik hoe het is om je heel naar te voelen, maar ook hoe geweldig het is om je weer goed te voelen. Om weer ten volle te genieten van het leven. In september 2013 startte ik met mijn eerste NLP opleiding. Dit was het begin van vele vervolgopleidingen en trainingen binnen NLP.

Voor wie is het bedoeld?

Nadat ik in het begin iedereen coachte, heb ik mijn doelgroep in de loop der jaren steeds meer verfijnd. Mijn klanten zijn nu voornamelijk coaches die de ambitie hebben om een serieus bedrijf te maken van hun praktijk. Waarmee ze heel veel mensen kunnen gaan helpen. En (meer dan) voldoende inkomen realiseren.

Veel coaches zijn ontzettend goed in hun vak, maar ze missen het stuk ‘ondernemer zijn’. Ze voelen zich geen ondernemer, waardoor het logisch is dat het aantrekken van klanten vaak moeizaam gaat. Laat staan dat ze er genoeg inkomen uit halen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Met mijn training ‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’ creëren de deelnemers een échte ondernemersmindset. Ze leren denken en doen als een ondernemer. Mindset is dé basis om een succesvol bedrijf neer te zetten. Daarnaast kunnen ze elke dag gebruik maken van mijn persoonlijke coaching en support in een speciale besloten Facebook groep. Hebben we twee wekelijks een online Coach Call met kleine groepjes van maximaal 6 personen per keer. En komen ze twee keer naar Volendam voor een Live dag.

Ook coach ik ondernemers individueel. Dit zijn vaak juist weer ondernemers die al een succesvol bedrijf hebben (op welk gebied dan ook), maar de balans tussen hun bedrijf en privéleven zijn kwijt geraakt.

Wat hoop je hiermee te bereiken?

Mijn doel is om met mijn kennis en ervaring heel veel coaches te leren om volledig te gaan staan voor waar ze in geloven. En dat we daardoor samen de wereld een stuk mooier en positiever maken. Meer weten? Ga naar powerinyou.nl.

Meer gezondheid


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden