BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
horeca
icon-auteur Roos Bähr

B&B opent deuren op Marken

Eind januari heeft Bed & Breakfast ‘De Pepersteeg’ de deuren geopend. Deze B&B is van Bertus en Lijs Wolters en ligt midden in het oude centrum van Marken.

De namen Bertus en Lijs kunnen je bekend voorkomen, want zij zijn ook de eigenaren van bistro ‘De Verkeerde Wereld’. Voor de B&B is het voormalig Rabobank-gebouw omgetoverd tot een gezellige accommodatie. De vier kamers waarover de B&B beschikt zijn vernoemd naar bekende werven van het schiereiland: Rozewerf, Grotewerf, Wittewerf en Moeniswerf. Op de eerste etage vind je een ruime ontbijtruimte en op de tweede verdieping is een gezellig ingerichte zithoek. De kamers op de bovenste etage geven een prachtig uitzicht over het Markermeer. Het is de bedoeling dat de gasten in ‘De Pepersteeg’ het ultieme gevoel ervaren dat Marken met zich meebrengt. Dit gaat gepaard met het comfort en de luxe van nu. Ga voor meer informatie naar depepersteeg.nl.

 

 

 

Meer horeca


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden