BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
horeca
icon-auteur Janine Klein

Kennismaken met… Raspberry Group

In 1991 is Remco Hellingman samen met zijn vader het bedrijf gestart dat gespecialiseerd is in de leisure/hotelsector. Raspberry Group heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het verwerven van locaties in de regio groot Amsterdam om daarin succesvolle horeca- en hotelformules te exploiteren.

Eén van die projecten is het in oude glorie herstellen van een hotelpand in Warder. Het pand is nu tijdelijk verhuurd aan een bedrijf dat er arbeidsmigranten huisvest. Het plan van Remco is om daar weer een kwaliteitshotel van te maken, met oog voor haar omgeving en lokale producten. Daarnaast ligt de focus op het milieu, want hij wil hier werken met een Green Key keurmerk, voor hotels die milieubewust zijn prefereren.
De uitdaging voor deze locatie is volgens Remco de dijkverzwaring die gepland staat. Het perceel van het hotel gaat grote overlast ondervinden van deze werkzaamheden. Toch is zijn streven om in 2021 het 30-jarig bestaan van zijn bedrijf te vieren met de heropening van het hotel aan de IJsselmeerdijk in Warder.

Het is ook op deze locatie dat Remco, samen met zijn ouders, het eerste hotel gestart is. Na het overlijden van zijn vader heeft hij het bedrijf voortgezet. Daarmee heeft hij ook het lidmaatschap aan ZO! voortgezet, dat al sinds 1995 bestaat. De moeder van Remco is namens het bedrijf een vaak geziene gast tijdens bijeenkomsten en uitjes van de vereniging.

Remco is altijd op zoek naar samenwerkingspartners. Of dat nu iemand is die op zoek is naar een hotel of restaurant of iemand die op een bestaande locaties vastgoed succesvol wil transformeren tot een hotel. Remco kan het gehele traject, van ontwikkeling tot de exploitatie, uit handen nemen.

Meer horeca


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden