BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
horeca
icon-auteur Sandra van der Meulen

Markthal Purmerend medio maart open

Op de plek van de voormalige Nukahal opent medio maart 2020 een karakteristiek gebouw haar poorten: de Markthal Purmerend. Deze kan worden gehuurd voor bijvoorbeeld feesten, markten, presentaties, pop-up concepten en tentoonstellingen.


 

‘ De hoge glazen vouwpuien geven de locatie een open uitstraling’

 


Daarnaast zal de hal ook een publieke rol gaan vervullen, denk aan markten, gemeentelijke initiatieven en het aantrekken van toerisme. ‘Wij bieden initiatiefnemers uit de regio een prachtige locatie en de mogelijkheid om evenementen te organiseren midden in de stad’, aldus Sander Mook, commercieel manager. De hoge glazen vouwpuien geven de locatie een open uitstraling; een binnenlocatie met het buitengevoel. De bijna 600m2 aan evenementenruimte heeft een capaciteit van maximaal 600 personen. Markthal Purmerend gaat samenwerken met huisleveranciers, waardoor een evenement van A tot Z kan worden verzorgd.

Meer horeca


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden