BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
horeca
icon-auteur Janine Klein

Nieuwe gezichten in Dorpshuis Ilpendam

Toen ondernemers Ronald en Ingrid van Delden ter ore kwam dat Dorpshuis Ilpendam op zoek was naar een nieuw beheerdersechtpaar, was de keus voor de geboren en getogen Ilpendammers snel gemaakt.

Sinds september 2018 staan zij aan het roer van het dorpshuis waar, voor de vele verenigingen die er gebruik van maken, niet veel veranderd is. Toch zijn er volop plannen om de functie van het dorpshuis te vergroten en het nog meer de spil van het dorp te maken.


 

‘Er zijn volop plannen om de functie van het dorpshuis te vergroten’

 


Zo heeft het ondernemende duo plannen voor meer activiteiten voor de jeugd en schroomt het niet om zelf evenementen te organiseren of te faciliteren bij bestaande evenementen. Onder het motto ‘iedereen moet zich thuis voelen in het dorpshuis’ weten zij de authentieke sfeer en het laagdrempelige karakter van Dorpshuis Ilpendam te behouden. Vanuit de stichting staat er op korte termijn een grote verbouwing in de planning om het dorpshuis te moderniseren op zodanige wijze dat de gezellige sfeer behouden blijft.

Meer horeca


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden