BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
horeca
icon-auteur Albin Zwiers icon-auteur Robert Swart

Ondernemer in de spotlight

In elke editie van ZAAQ zetten we een ondernemer in de spotlight. Deze editie is het Lisa van Susteren van het Wapen van Middelie die het stokje kreeg overgedragen van Martin Wouda met de vraag hoe haar eerste jaar als ondernemer haar is bevallen.

Lisa nam per 1 januari 2019 het Wapen van Middelie over waar ze toen al 12 jaar werkte. Het hotel-restaurant kent ze als geen ander en ze had het niet anders willen doen. Vanaf het begin zette Lisa in op groei en mede daardoor heeft ze een mooi eerste jaar achter de rug. Het bedrijf is gegroeid, maar ook haar medewerkers hebben een mooie ontwikkeling doorgemaakt.

Het belangrijkste vindt ze dat haar gasten in de watten gelegd worden. Of dat nu met een goed glas wijn of een heerlijk diner is of door gewoon een praatje te maken. De locatie is dan ook voor veel verenigingen in het dorp een gezellig onderkomen. Lisa combineert haar bedrijf met het lesgeven in kooktechnieken. Naast veel voldoening zorgt dit ook voor een zeker inkomen en dat is vooral in deze coronacrisis heel prettig.

Normaal heeft Lisa in deze tijd 12 werknemers, maar nu heeft zij er in het weekend nog maar 3 nodig om de afhaalmaaltijden te verzorgen. De uren verdelen ze met alle medewerkers. Volgens Lisa loopt dit als een bezetene en ze is er dankbaar voor dat alles wat ze het afgelopen jaar heeft gegeven nu op deze manier terugkomt, door al die mensen die afhaalmaaltijden bestellen.

Meer weten?

Je leest het hele interview op zeevangondernemers.nl

Meer horeca


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden