BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
horeca
icon-auteur Janine Klein

Smaak van Waterland in P3

Op zondag 31 maart wordt door Rotary Purmerend Polderland weer het initiatief genomen voor De Smaak van Waterland. Het jaarlijks terugkerende fundraising evenement vindt vanaf 16 uur plaats in Pop- & Cultuurpodium P3 in Purmerend.

In totaal nemen 15 kookteams deel. Zij zorgen voor een diversiteit aan kleine gerechtjes met bijpassende wijnen. Een jury, bestaande uit topkoks, beoordeelt deze gerechten en de wisseltrofee gaat naar het beste gerecht en de grootste opbrengst. Bezoekers kunnen deze gerechtjes, tegen betaling, proeven. De opbrengst van dit evenement komt geheel ten goede aan Special Forces Purmerend, dat sport voor mensen met een beperking initieert en organiseert. De Smaak van Waterland is een gezellig familie evenement met muziek, food, wine en dat allemaal voor een goed doel! Meer informatie vind je op smaakvanwaterland.nl.

Meer horeca


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden