BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
horeca
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Babiche Tervoort

Word jij een local food hero?

Dick Schaap is een horecagroothandel gevestigd in Purmerend met ruim 50 jaar ervaring in het leveren aan horeca en verswinkels.

Dick Schaap: ‘Ons assortiment bestaat zoveel mogelijk uit producten uit de buurt. Als het om het assortiment lokaal geteelde producten gaat, zijn wij leading. Als bedrijf zijn we enorm aan het groeien en daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die ons team willen versterken. De werkzaamheden zijn uiteenlopend, waardoor er altijd een functie is die bij jou past.’ Wist je dat je ook al stagiair heel veel verschillende werkzaamheden mag uitvoeren bij Dick Schaap? ‘Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en daardoor leer je hier heel veel tijdens je stageperiode. Tijdens Waterland Werkt vertellen wij je graag alles over wie wij zijn, wat wij allemaal doen en wat jij bij ons kan doen.’

‘Ons assortiment bestaat zoveel mogelijk uit producten uit de buurt.’

Meer horeca


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden