BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
media
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Arnold van der Zee

Waterlandse Zaken

Op zaterdag 11 mei om 19.45 uur is er een nieuwe uitzending van Waterlandse Zaken op Omroep PIM, die in zijn geheel wordt besteed aan Ondernemend Waterland. Tijdens de 2,5 uur durende live-uitzending, primetime op zaterdagavond, worden verschillende ondernemende onderwerpen onder de aandacht gebracht.

Zo is er aandacht voor de verschillende leuke initiatieven die er jaarlijks binnen Waterland zijn en die steun ondervinden van of juist georganiseerd worden door leden van Ondernemend Waterland, maar wordt er ook aandacht besteed aan de reden van verandering binnen de organisatie en waarom het juist zo leuk is om als lid betrokken te zijn bij Ondernemend Waterland in de nieuwe vorm.

Ondernemend Waterland heeft deze aflevering van Waterlandse Zaken geadopteerd, omdat er al jarenlang een fijne wisselwerking is tussen beide partijen. Omroep PIM heeft een belangrijke functie binnen de gemeenschap van Waterland en geeft daarbij ruimte en belangrijke aandacht aan Ondernemend Waterland en haar activiteiten.

Waterlandse Zaken wordt op 11 mei live uitgezonden vanuit de vernieuwde Bolder aan `t Spil in Monnickendam. Daarom is er in de uitzending ook aandacht voor dit vernieuwde onderkomen voor veel activiteiten en clubs. Voor leden en genodigden is er beperkt plaats om de uitzending live in de Bolder bij te wonen. De uitzending kan echter ook live, via de televisie en social media-kanalen als Facebook bekeken worden.

Meer media


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden