BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
onderwijs

Toerismeproject i.s.m. Bernard Nieuwentijt College

In december 2018 liet Ondernemend Waterland op deze plek al weten dat er een project, met als werktitel ‘Toerisme in Beeld’, is gestart in samenwerking met het Bernard Nieuwentijt College (BNC). Het BNC is vervolgens begin 2019 begonnen met de ontwikkeling van dit project.

Nico Kors, leraar en projectleider, heeft ondertussen de doelstellingen nader omschreven en gesprekken gevoerd met betrokken partijen. Zo heeft hij ook een gesprek gehad met wethouder Toerisme, Bas ten Have. Hij heeft daarbij de plannen en doelen nader toegelicht en ook gemeente Waterland heeft input gegeven, waardoor het project nog meer inhoud heeft gekregen.

Vervolgens heeft Nico de leerlingen inzage gegeven in de doelstellingen van de opdracht. Door het enorme drukke schema en bijkomende activiteiten van de leerlingen, is de start iets later dan verwacht. De afgelopen maanden zijn de leerlingen echter op pad gegaan voor het veldwerk. Uiteraard worden jullie via Ondernemend Waterland op de hoogte gehouden van de resultaten van hun onderzoek.   

Meer onderwijs


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden