BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
techniek

Groenhart neemt Van Zuylen IJzerwaren over

Groenhart Group B.V. en Van Zuylen IJzerwaren B.V. uit Heemstede hebben overeenstemming bereikt over de overname van alle handelsactiviteiten per 1 januari 2023.

Groenhart is een bouwtechnische groothandel met 10 vestigingen in Noord-Holland. Het vierde generatie familiebedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en ontzorgt bedrijven in de bouw met kennis, bestelgemak, kwaliteitsproducten en unieke logistieke dienstverlening. Het hoofdkantoor met distributiecentrum bevindt zich in Purmerend.

Jurjen Groenhart, algemeen directeur Groenhart: ‘Van Zuylen heeft een sterke positie in het gebied Heemstede, Haarlem en Hoofddorp, waarmee wij onze activiteiten in de ijzerwarenmarkt in dat deel van Noord-Holland kunnen gaan uitbreiden. Net als Groenhart is Van Zuylen een echt familiebedrijf met een mooie historie, een sterke klantrelatie en met veel oog voor de medewerkers. Om die redenen passen we heel goed bij elkaar.’

Van Zuylen opererend onder de naam Probin van Zuylen Heemstede, is een technische groothandel die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van elektrische- en handgereedschappen, hang- en sluitwerk en bevestigingsmaterialen voornamelijk aan bouw gerelateerde bedrijven en instellingen. Het bedrijf wordt al bijna 40 jaar met volle overgave gerund door de drie broers Van Zuijlen.

Rens van Zuijlen, mede-eigenaar Van Zuylen: ‘Groenhart is net als wij een familiebedrijf met een vergelijkbare bedrijfscultuur. Dat wil zeggen: met oog voor de klant, hart voor hun medewerkers en verstand van zaken. Wij verwachten dat onze klanten, ons personeel, maar ook wijzelf bij Groenhart in goede handen zijn en kijken uit naar de nieuwe samenwerking met dit prachtige bedrijf.’

Meer techniek


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden