BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
techniek
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Robert Swart

Kennismaken met… Arnaud Joor Timmerwerken

In de tijd dat Arnaud nog in loondienst werkte, zag hij regelmatig collega’s voor zichzelf beginnen. Ook hij wilde zich verder ontplooien en besloot zijn baan op te zeggen. Elf jaar geleden, op 1 mei 2008, was Arnaud Joor Timmerwerken een feit.

Arnaud werkt vooral in de regio Zeevang, waar hij hoofdzakelijk timmerwerk verzorgt voor onderhoud, renovatie en restauratie. Dat doet hij veel voor particulieren, maar regelmatig wordt hij ook ingehuurd door aannemers. De vrijheid die het ondernemerschap hem geeft en de diversiteit in werkzaamheden bevalt hem goed.

Arnaud is niet het type dat een half jaar op één bouwwerk wil zitten, maar voor kleinere werken, zoals dakkapellen, kozijnen, schuifpuien, deuren, meubelen en trappen is hij de aangewezen persoon. Juist voor de details moet je bij hem zijn, volgens Arnaud. Ook een door hem gebouwd tuinhuis met veranda in Edam, is een project waar hij tevreden op terugkijkt. Daarnaast kan men bij hem terecht voor glaszetten. Onlangs voorzag hij een metalen frame van glas en heeft hij deze vervolgens in de woning geplaatst. Het is dan geen hout, maar in goede samenwerking met het lokale metaalbewerkingsbedrijf Koole is dit project succesvol opgeleverd.

Juist die lokale samenwerkingen werken heel goed, vindt Arnaud. De lijnen zijn kort en je kunt makkelijk overleggen. Door het lidmaatschap van ZO! weet je elkaar nog beter te vinden en dat is wat hem betreft dan ook een meerwaarde. Bang dat hij ooit zonder werkt komt te zitten is hij niet. Ook al verandert er veel in de branche: renovatie- en restauratiewerkzaamheden zijn van alle tijden. Mensen met technisch inzicht, die met hun handen kunnen werken, blijven nu en in de toekomst altijd nodig, aldus Arnaud.

 

Meer techniek


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden